Nye drakter til din forening? Delta i OMO Klubbkasse

Hundrevis av nye drakter og uniformer til alt fra bowlinglag til korps skal deles ut. I år er OMO Klubbkasse fylt med hele 235 000 kroner – og det blir mange drakter det!

OMO klubbkasse

Det ligger mye kjærlighet i drakter og uniformer – og ikke minst så bæres de med stolthet. OMO har vært en kjent og kjær merkevare siden den så dagens lys i Norge i 1961, og har siden den gang hjulpet med utallige klesvask, gode råd og veiledning om klesvask.

Selv om OMO hjelper med å ta vare på drakter og uniformer, blir de noen ganger så slitt at OMO ikke er tilstrekkelig for å redde dem.

Hva er OMO Klubbkasse?

Basert på observasjonen om at det står dårlig til med norske drakter rundt omkring i norske foreninger, korps, og idrettslag, samt at økonomien i norske foreninger og lag ofte er dårlig og nye drakter er dyrt – lanserte OMO konseptet «OMO Klubbkasse» våren 2017.

OMO Klubbkasse er et fond der både små og store foreninger og lag fra hele landet kan konkurrere om å vinne nye draktsett til en verdi av 15.000 kroner. Vi har kåret totalt 35 vinnere siden konseptet ble lansert.

Delta i konkurransen og vinn drakter til din forening

Ønsker du å delta i konkurransen? Registrer foreningen eller laget ditt på omoklubbkasse.no og dere får automatisk ett poeng. Hver stemme teller som et lodd, så jo flere stemmer laget ditt får, desto større er sannsynligheten for at dere vinner nye drakter.

Du gir også laget ytterligere fem poeng ved å dele det på Facebook. På denne måten kan du oppfordre det lokale nettverket rundt deg til å gi dere en stemme. Husk at det er mulig å stemme én gang hver dag.

Det trekkes vinnere hver uke i perioden uke 1-7, og oversikten over alle vinnerne finner du på omoklubbkasse.no.

Lykke til!